Magnetne dušilke za sijalke

Kakšna je naloga magnetne dušilke in zakaj jo potrebujete, če se odločite gojiti rastline v notranjih prostorih? Ker rastline za rast potrebujejo svetlobo, se v ta namen uporabi osvetljevanje s sijalkami. Če hočemo rastline učinkovito osvetljevati s sijalkami, pa potrebujemo še magnetne dušilke. Med njimi so tudi tiste podjetja Green Power, ki so namenjene prav gojenju in osvetljevanju rastlin s sijalkami. V članku si lahko preberete več o njih in o tem, zakaj se jih uporablja in kako se obnesejo v praksi.

Dušilke Green Power

Magnetne dušilke so namenjene dušenju električnega toka, ki steče skozi sijalko. Premočen tok namreč ne vpliva dobro na žarnico in njeno svetilnost. Magnetne dušilke za sijalke Green Power svojo nalogo odlično opravijo in poskrbijo za to, da žarnica oziroma sijalka kar se da dobro deluje ter s tem poskrbi za odlično osvetljevanje. Če magnetno dušilko za sijalko potrebujete pri gojenju rastlin, potem vsekakor izberite Green Power, saj se v ta namen odlično obnese.

Green Power

Okolju prijazna rešitev

Na trgu boste našli različne magnetne dušilke, med katerimi je tudi blagovna znamka Green Power. Pri izbiri je vredno upoštevati različne kriterije. Najpomembnejši ni le ta, v kakšen namen boste magnetno dušilko uporabljali, temveč tudi ta, kakšne sijalke ali žarnice boste uporabili ob tem.

Pri vsaki magnetni dušilki Green Power, ki se uporablja za gojenje rastlin, imate zato navedeno napetost in moč. Prav tako pa je dobro vedeti, da je takšna dušilka tudi okolju prijazna, kar je še ena prednost več.

Delovanje brez pregrevanja

Magnetne dušilke za sijalke za osvetljevanje rastlin med gojenjem Green Power so zasnovane tako, da se ne pregrevajo. Gre za tako imenovane hibridne magnetne dušilke, ki imajo elektronski vžigalni sistem, so izdelane iz odpornih materialov in še dodatno zaščitene, kar pomeni, da so varne za uporabo. Zaradi svoje edinstvene zasnove se odlično obnese in ima dolgo življenjsko dobo, zaradi česar boste takšno magnetno dušilko pri gojenju oziroma osvetljevanju rastlin z umetno svetlobo lahko nemoteno uporabljali vrsto let. Pomembno je le, da izberete primerno glede na tip in vrsto sijalk, ki jih uporabljate, saj bo tako njihova svetilnost najboljša, rastline pa bodo imele odlične pogoje za rast.

Članki iz iste kategorije: