Izbira kakovostnega pohištva za dnevno sobo

Dnevna soba je prostor v domu, ki mu pri opremljanju radi posvečamo precej veliko pozornost. Primerno izbrano pohištvo za dnevno sobo vpliva na naše počutje in udobje. Posebno mesto zavzema sedežna garnitura in še drugi kosi pohištva.

Izbira sedežne garniture je še toliko bolj zahtevno opravilo, ker je na trgu v povezavi s tem nešteto možnosti. V prvi vrsti je ključna velikost sedežne, večjo pozornost si zaslužita tudi sama oblika in materiali.

Read More

Tradicionalni božični okraski so vabljivi in topli

Božični prazniki so zagotovo nekaj posebnega. Nikakor si ne zmoremo prestavljati, da tedaj ne bi na poseben način okrasili svojega doma. Še posebej mikavna izbira so tradicionalni božični okraski, ki so že na prvi pogled topli in ljubki. Če ste ljubitelj modernega dizajna, pa so za vas morda celo mikavnejši tako imenovani podedovani okraski za praznike. Še zdaleč ni nujno, da je izbrano okrasje za božič rdeče ter zelene barve. Za praznike lahko brez pomislekov posegate tudi po sodobnejših dekorativnih idejah. Najpomembneje je, da si za božič naredite ali kupite dekor, ki je najbolj primeren za vaše domače prostore.

Read More